palvelut

Taksiajot ovat olennainen osa toimintaamme Viitasaaren seudulla. Monipuolinen kalusto henkilö-, tila-, inva- ja paaritakseja, jotka auttavat jokaista pääsemään turvallisesti määränpäähän.

Kauttamme myös tilausajot niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Tutustu toimintaamme ja pyydä tarjous tarvitsemastanne tilausajosta. Autamme mielellämme matkan suunnittelussa.

kaksi J.Paanasen taksia

Kelataksi

J.Paanasen invataksit

Tilaustaksi

J. Paanasen Liikenne Oy linja-auto

Tilausajot

J. Paanasen Liikenne Oy linja-auto

Palvelu liikenne

J. Paanasen liikenne linja-auton sisäkuva ja kuljettaja

J.Paanasen matkat

kelataksi

Ajamme ammattitaidolla Kela-takseja Viitasaaren seudulla. Monipuoliseen kalustoomme kuuluu inva- ja paaritakseja sekä tavallisia henkilö- ja tilatakseja. Kuljetamme sinut tai asiakkaasi turvallisesti perille.

Tilaa Kela-taksi Menevän tilauskeskuksen kautta soittamalla ilmaiseen tilausnumeroon: 

0800 021 83

J.Paanasen kuskit
J.Paanasen taksi odottaa asiakasta

Tilaustaksi

Omaamme pitkän kokemuksen moninaisista henkilökuljetuksista ja pystymme suorittamaan myös vaativampia kuljetuksia. Tilataksi mahdollistaa myös suurempien tavaramäärien kuljettamisen mukanasi. Kysy myös sopimusajoista ja anna meidän tehdä kuljetukset puolestasi.

Tilaa taksi, tila-, paari- tai invataksi numerosta:

040 7776660

J.Paanasen taksi odottaa asiakasta

VIITASAAREN PALVELULIIKENNE

Palveluliikenne tarjoaa kaikille kyläkuntiemme vakituisille ja kausiasukkaille mahdollisuuden käydä asioimassa Viitasaaren keskustaajamassa. Kyyti on tarjolla kerran viikossa kultakin alueelta ja se on tilattava etukäteen. Lue lisää käytänteistä allaolevasta linkistä..  

Palveluliikenteen kyytitarve ilmoitetaan numeroon:

045 7832 8636

 

 

Tilausajot

Tiesitkö, että olemme rekisteröity matkanjärjestäjä? Tämähän tarkoittaa sitä, että voimme tarjota räätälöityjä reissuja matkoista majoitukseen sekä ohjelmaan avaimet käteen -periaatteella.

Tilausajo järjestyy niin pienemmälle kuin isommalle porukalle. Tilataksimme ja minibussimme soveltuvat hyvin pienille porukoille ja kaksi yli 50-paikkaista linja-autoamme kuljettavat suuremmankin ryhmän kohteeseen. Kysy rohkeasti tarjousta juuri sinun ryhmälle!

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan. Rekisteröityneenä matkanjärjestäjänä pystymme tarvittaessa huolehtimaan puolestasi kuljetusten lisäksi myös majoituksen ja matkan aktiviteetit valmiiksi.

Tilausajon ja matkajärjestelyt voit tilata esimerkiksi:

  • Pikkujouluihin
  • Polttareihin
  • Urheiluseuran matkalle
  • Luokkaretkelle
  • Yhdistyksen vierailukäynnille toiseen kaupunkiin
  • Isommalle porukalle teatteri-, kylpylä- tai vaikka Lapin matkalle

 

Kysy lisää soittamalla numeroon tai lähetä tarjouspyyntö!

014 571 040

J.Paanasen matkat

J.Paanasen perinteiset omat matkat niin kylpylään, laskettelemaan kuin ostosmatkalle. Järjestämme vuosittain useita edullisia matkoja erilaisiin kohteisiin kaiken ikäisille. Lähes kaikki matkat sisältävät räätälöinnin, jolloin matkoilta löytyy todellakin nähtävää ja tehtävää niin nuorille kuin eläkeläisille. 

Tulevista matkoistamme, voitte lukea ajankohtaista sivultamme.

Kylpylämatka

Jarmon kylpylämatkat ovat olleet lähes vuosittainen perinne, jolta ei tunnelmaa ole puuttunut. Lähde rohkeasti kokeilemaan, millainen on vanhanajan kylpylämatka. Opi kokeneilta konkareilta ja ihastu pakettimatkojen vaivattomuuteen. Matka suuntautuu Saarenmaalle Viroon ja ohjelma rakentuu sinun toiveidesi mukaan. Matkalla on tekemistä niin aktiiviselle liikkujalle ja seikkailijalle kuin myös hemmottelua kaipaavalle.

Ikea-matka

Oma auto puuttuu tai ei ole mahdollista kuljettaa ostoksia? Lähde Elinan Ikea-matkalle Kuopioon hankkimaan tarvitsemasi tavarat! Matkan jälkeen kuljetamme sinut kotiovelle asti ostostesi kanssa, jolloin isommatkin kantamukset tulevat kätevästi kotiin asti.

Laskettelumatka

Laskettelumatka Lappiin Keski-Suomen porukalla! Tällä reissulla homma lähtee käyntiin heti kotinurkilta. Ensimmäiset laskettelijat otamme kyytiin Jyväskylästä yliopiston pihalta, josta jatkamme Äänekosken kautta Viitasaarelle ja Pihtiputaalle ja siitä sitten pohjoista kohden. Viiden päivän laskettelumatka suuntautuu vuosittain eri kohteeseen, joita ovat Ruka, Levi ja Ylläs. Matkan aikana käytössä on oma bussi liikkumiseen ja majoittuminen on mahdollista niin hotellihuoneistoissa kuin omissa mökeissä – juuri sinun porukkasi tarpeen mukaan. Tästä reissusta ei kannata jäädä paitsi! 

Teatterimatka

Lähde kanssamme kokemaan kulttuuria Jyväskylän kaupunginteatteriin. Kuljetamme teidät helposti bussilla teatteriin ja takaisin. Nauti huoletta väliajan virvokkeista ja keskustele esityksen käänteistä paluumatkalla, kun kuskimme hoitaa turvallisesti ajon takaisin kotiin.

 Yrityksen pikkujoulut

Onko yrityksenne pikkujoulujen suunnittelu vielä auki? Haluatko lähteä kokemaan jotain uutta vähän isommalla porukalla? Pienille yrityksille suunnattu pikkujoulumatka Jyväskylään tarjoaa avaimet käteen -paketin henkilöstöllenne. Matka sisältää kuljetuksen lisäksi liput Paviljongin illan ohjelmistoon sekä ruokailun paikan päällä. Kuljemme isolla bussilla, joten samassa kyydissä kulkee useampi alueen yritys, joten luvassa on rentoa yhdessä matkustamista! Yhteiskuljetus laskee matkan kokonaiskustannusta ja ruokailu sekä istumapaikat varaamme yrityskohtaisesti, jolloin voitte viettää illan omalla porukalla. Matka sopii myös yksinyrittäjille, joille järjestämme oman pöydän yhteisesti.

 Päivä Jyväskylässä

Vaivattomasti kaupunkiin! Päivä Jyväskylässä -kuljetus sisältää meno-paluumatkat Viitasaarelta Jyväskylään. Matkapäivän pituus Jyväskylässä on noin 6 tuntia ja paketti sisältää yhden  kaupungin sisäisen siirtymän. Kuljetuksen hinta on 280 euroa Viitasaaren keskustan alueelta noudettaessa. Tilataksiin mahtuu 8 henkilöä, jolloin matka maksaa 35 euroa henkilöltä.

Share This