Palvelut

kaksi J.Paanasen taksia

Kela-taksi

J.Paanasen invataksit

Tilaustaksi

Tilausajot

J.Paanasen matkat

Päivä Jyväskylässä

Kela-taksi

Ajamme ammattitaidolla Kela-takseja Viitasaaren seudulla. Monipuoliseen kalustoomme kuuluu inva- ja paaritakseja sekä tavallisia henkilö- ja tilatakseja. Kuljetamme sinut tai asiakkaasi turvallisesti perille.

Tilaa Kela-taksi Menevän tilauskeskuksen kautta soittamalla ilmaiseen tilausnumeroon:  0800 021 83.

 

J.Paanasen kuskit

Tilaustaksi

Taksiajot ovat olennainen osa J.Paanasen toimintaa Viitasaaren seudulla. Meiltä löytyy monipuolinen kalusto tila-, inva-, paari-, ja pieniä henkilötakseja, jotka auttavat jokaista pääsemään turvallisesti määränpäähän. Omaamme pitkän kokemuksen moninaisista henkilökuljetuksista ja pystymme suorittamaan myös vaativampia kuljetuksia. Tilataksi mahdollistaa myös suurempien tavaramäärien kuljettamisen mukanasi. Kysy myös sopimusajoista ja anna meidän tehdä kuljetukset puolestasi.

 

Tilaustaksi: 040 7776660

Tilausajot

Tilausajo järjestyy niin pienemmälle kuin isommalle porukalle. Tilataksimme ja minibussimme soveltuvat hyvin pienille porukoille ja kaksi yli 50-paikkaista linja-autoamme kuljettavat suuremmankin ryhmän kohteeseen. Kysy rohkeasti tarjousta juuri sinun ryhmälle!

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan. Rekisteröityneenä matkanjärjestäjänä pystymme tarvittaessa huolehtimaan puolestasi kuljetusten lisäksi myös majoituksen ja matkan aktiviteetit valmiiksi.

Tilausajon ja matkajärjestelyt voit tilata esimerkiksi:

  • Pikkujouluihin
  • Polttareihin
  • Urheiluseuran matkalle
  • Yhdistyksen vierailukäynnille toiseen kaupunkiin
  • Isommalle porukalle teatteri-, kylpylä- tai vaikka Lapin matkalle

Kysy lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö tästä!

J.Paanasen matkat

J.Paanasen perinteiset omat matkat niin kylpylään, laskettelemaan kuin ostosmatkalle. Järjestämme vuosittain useita edullisia matkoja erilaisiin kohteisiin kaiken ikäisille. Alla olevasta vuosikalenterista näet, milloin mikäkin matka on luvassa. Lähes kaikki matkat sisältävät räätälöinnin, jolloin matkoilta löytyy todellakin nähtävää ja tehtävää niin nuorille kuin eläkeläisille.

 

Kylpylämatka

Jarmon kylpylämatkat ovat olleet lähes vuosittainen perinne, jolta ei tunnelmaa ole puuttunut. Lähde rohkeasti kokeilemaan, millainen on vanhanajan kylpylämatka. Opi kokeneilta konkareilta ja ihastu pakettimatkojen vaivattomuuteen. Matka suuntautuu Saarenmaalle Viroon ja ohjelma rakentuu sinun toiveidesi mukaan. Matkalla on tekemistä niin aktiiviselle liikkujalle ja seikkailijalle kuin myös hemmottelua kaipaavalle.

 

Ikea-matka

Oma auto puuttuu tai ei ole mahdollista kuljettaa ostoksia? Lähde Elinan Ikea-matkalle Kuopioon hankkimaan tarvitsemasi tavarat! Matkan jälkeen kuljetamme sinut kotiovelle asti ostostesi kanssa, jolloin isommatkin kantamukset tulevat kätevästi kotiin asti.

 

Laskettelumatka

Laskettelumatka Lappiin Keski-Suomen porukalla! Tällä reissulla homma lähtee käyntiin heti kotinurkilta. Ensimmäiset laskettelijat otamme kyytiin Jyväskylästä yliopiston pihalta, josta jatkamme Äänekosken kautta Viitasaarelle ja Pihtiputaalle ja siitä sitten pohjoista kohden. Viiden päivän laskettelumatka suuntautuu vuosittain eri kohteeseen, joita ovat Ruka, Levi ja Ylläs. Matkan aikana käytössä on oma bussi liikkumiseen ja majoittuminen on mahdollista niin hotellihuoneistoissa kuin omissa mökeissä – juuri sinun porukkasi tarpeen mukaan. Tästä reissusta ei kannata jäädä paitsi! Matka tunnelmasta huolen pitää bile kuskimme.

Teatterimatka

Lähde kanssamme kokemaan kulttuuria Jyväskylän kaupunginteatteriin. Kuljetamme teidät helposti bussilla teatteriin ja takaisin. Nauti huoletta väliajan virvokkeista ja keskustele esityksen käänteistä paluumatkalla, kun kuskimme hoitaa turvallisesti ajon takaisin kotiin.

 

 

 

Yrityksen pikkujoulut

Onko yrityksenne pikkujoulujen suunnittelu vielä auki? Haluatko lähteä kokemaan jotain uutta vähän isommalla porukalla? Pienille yrityksille suunnattu pikkujoulumatka Jyväskylään tarjoaa avaimet käteen -paketin henkilöstöllenne. Matka sisältää kuljetuksen lisäksi liput Paviljongin illan ohjelmistoon sekä ruokailun paikan päällä. Kuljemme isolla bussilla, joten samassa kyydissä kulkee useampi alueen yritys, joten luvassa on rentoa yhdessä matkustamista! Yhteiskuljetus laskee matkan kokonaiskustannusta ja ruokailu sekä istumapaikat varaamme yrityskohtaisesti, jolloin voitte viettää illan omalla porukalla. Matka sopii myös yksinyrittäjille, joille järjestämme oman pöydän yhteisesti.

 

Tulevista matkoistamme, voitte lukea ajankohtaista sivultamme.

Päivä Jyväskylässä

Vaivattomasti kaupunkiin! Päivä Jyväskylässä -kuljetus sisältää meno-paluumatkat Viitasaarelta Jyväskylään. Matkapäivän pituus Jyväskylässä on noin 6 tuntia ja paketti sisältää yhden  kaupungin sisäisen siirtymän. Kuljetuksen hinta on 280 euroa Viitasaaren keskustan alueelta noudettaessa. Tilataksiin mahtuu 8 henkilöä, jolloin matka maksaa 35 euroa henkilöltä.

 

Kysy lisätietoja ja varaa matkasi Jyväskylään numerosta:  040 7776660.

J.Paanasen taksi odottaa asiakasta
Share This